Toppfält: innehåll

PERSONUPPGIFTER

ANAB AB värnar om din personliga integritet och strävar efter att alltid skydda dina personuppgifter på bästa sätt. Vi strävar alltid efter att du som kund ska känna dig trygg när du handlar hos oss. Vårt mål är att följa alla gällande lagar och regler för personuppgiftsskydd. Denna policy hjälper dig bl.a. att förstå vilken slags information ANAB AB samlar in, hur denna används och varför vi behöver den.
Du är alltid välkommen att höra av dig till oss med dina frågor eller funderingar kring hur vi hanterar dina uppgifter. ANAB AB, (”ANAB”/”vi”), 556738-7971, Vallgatan 62, SE-716 31 Fjugesta är personuppgiftsansvarig för behandlingen av dina personuppgifter.

 

VILKA PERSONUPPGIFTER BEHANDLAR VI OCH VAD ANVÄNDER VI DESSA TILL?

Vi kommer att behandla de personuppgifter som du lämnar eller har lämnat till oss eller som vi samlat in på siten genom cookies.

Personuppgifter vi behandlar är:

Namn
Adress
Telefonnummer
Mailadress
Personnummer
IP Adress
Betalinformation
Orderhistorik

 

Kontaktuppgifterna används för att vi kunna fullfölja vår avtal emot dig som kund. t ex leverera vara, avisera om försändelse, kontakta dig vid fel, kunna ge dig support och hantera reklamationer och returer genom orderhistorik, nyhetsbrev etc.

Dessa uppgifter sparas så länge vi anser det är nödvändigt för att kunna ge en god service och för att underlätta för dig som kund om du handlar igen.

När du tar kontakt med vår kundtjänst kommer vi samla in dina kontaktuppgifter för att på bästa sätt kunna hjälpa dig i ditt ärende.

Epostadress i syfte för marknadsföring, t ex nyhetsbrev måste du som kund registrera dig genom att välja detta i vår kassa.

Har du tidigare registrerat dig för nyhetsbrev och ångrat dig och inte vill ha fortsatta nyhetsbrev, kan du enkelt avregistrera detta genom att logga in på din sida och välja bort nyhetsbrev, kontakta oss, eller klicka på länken för avregistrering som medföjer i vårt nyhetsbrev.

 

HUR SKYDDAR VI DINA PERSONUPPGIFTER?

För att du som kund ska kunna känna dig säker, sparas endast de nödvändiga uppgifterna. När dessa inte används sparas all känslig information i krypterad form.

ANAB AB använder sig av bl.a. SSL (Secure Socket Layer) som är ett protokoll för säker överföring av data via Internet. Du som kund behöver kontrollera att SSL inte är avstängt i inställningarna för webbläsaren. I syfte att förhindra obehörig åtkomst vid behandling av ditt betal- eller kreditkortsnummer används även envägskryptering.

Vi på ANAB AB minimerar tillgången till personuppgifter. Endast de behöriga användarna har tillgång till dessa.

 

HUR LÄNGE SPARAS MINA PERSONUPPGIFTER?

Dina personuppgifter sparas så länge ANAB AB anser det är nödvändigt för att kunna ge en fullgod support.

Dina uppgifter sparas oavsett aldrig längre än vad som är tillåtet enligt gällande personuppgiftslagstiftning (GDPR).

 

TILLGÅNG TILL, UPPDATERING OCH KORRIGERING AV DINA PERSONUPPGIFTER

Du har, enligt gällande personuppgiftslagstiftning (GDPR), rätt att få besked om vilka personuppgifter som behandlas om dig, oavsett hur dessa samlats in. Om du vill ha sådan information ska du lämna in en skriftlig begäran till oss.

 

TREDJE PART

ANAB AB kan komma att lämna ut personuppgifter till tredje part, som t.ex. polisen eller annan myndighet, om det rör utredning av brott eller om vi annars är skyldiga att lämna ut sådan uppgift med stöd av lag eller myndighetsbeslut.

 

LÄNKAR

Sajten kan innehålla länkar till andra webbplatser. Denna Integritetspolicy gäller enbart siten. När du länkas till annan webbplats bör du läsa den personuppgiftspolicy som gäller för den sidan. Notera att ANAB AB inte tar ansvar för andra webbplatsers behandling av dina personuppgifter.

 

Ändringar i Integritetspolicy

ANAB AB förbehåller sig rätten att göra ändringar i denna Integritetspolicy när som helst i tiden i den utsträckning ändringarna är nödvändiga för att åtgärda störningar eller för att uppfylla nya legala eller tekniska krav. Alla ändringar av denna Integritetspolicy kommer att publiceras på siten.

 

COOKIES

På ANAB ABs webbplats används cookies. Cookies är små textfiler som lagras på besökarens dator och som är möjliga att använda för att följa vad besökaren gör på siten.

Vi använder cookies för att förbättra siten för besökaren t.ex. genom att anpassa siten efter besökarens önskemål, val och intressen, kunna hjälpa dig att hålla reda på vilka varor du lagt i din varukorg, kunna hantera ditt köp, säkerställa att besökaren loggat in på siten och därigenom slipper logga in på varje ny sida denne besöker.

 

Genom att godkänna ANAB AB köpvillkor godkänner du lagring av dina personuppgifter samt hur vi behandlar dem.

Knapp, skrolla upp